Jak volí zvířátka

Jak volí zvířátka

Anotace: Jen tak blbnem v pohodě ukrytí v hospodě:-)PĚT ZVÍŘÁTEK DO PĚTI MINUT SÁZKA

Liško zrzavá
kam běžíš dnes
jdu k volbám ježečku
volit ODS.

Hrdličko,hrdličko
nevidělas holoubka?
i viděla,viděla
šel volit Paroubka.

A za co půjde strejda medvěd?
za knížete pána?
arcivévodu Kalouska
či za TOP 09.

A kam pak ty špačku?
za třešne v bříšku?
Ne za Švorcovou,Jakeše
a za rudou knížku.

A co ty zajíčku?
jakou budeš volit
politickou straničku?

Strejdo vlku
říkám věru
půjdu radši na ryby
a na volby ....
Autor warčelák, 25.05.2010
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, Zasr. romantik, Sima, Psavec, Iv, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí