Malíř

Malíř

Anotace: Text mé nové písně :)

Na vteřinu zastavím si čas
A přetru kolem sebe všechny stěny
A přetřu nás
Do jasné barvy vodní pěny
Do prostých krás

A pak všem namaluji křídla
V oblacích budou létat jako ptáci
Aby viděli, aby se styděli
Když barva z obrazu se ztrácí

Ref.
Tahem štětce snadno a lehce
Přebarvím šero jako Michelangelo
A půjdu spát,někam do oblak
Do malby rokoka,do čisté vody z potoka
…a půjdu spát


Z temnoty vteřinu vypůjčím si
A ukážu ti svět
Né to něco mezi čímsi
Prostě svět, třebas hned

Ref.
Tahem štětce snadno a lehce
Přebarvím šero jako Michelangelo
A půjdu spát,někam do oblak
Do malby rokoka,do čisté vody z potoka
…a půjdu spát

Pak spustí mně čas a jas z očí mi zmizí
Znovu a zas ve světě, jež je ti cizí

Ref.
Autor Básničkáříček, 25.05.2010
Přečteno 423x
Tipy 28
Poslední tipující: Gabrielle, komantytapel, Rootness, Zorenka Ježková, Špáďa, Radek.oslov.Šafárik, dandelion-meadow, malá čarodejnice wiggová netopýrková, hauskaa, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příjemné básně.. :-)

14.10.2010 14:15:00 | Gabrielle

Děkuji :)

12.06.2010 18:56:00 | Básničkáříček

Tak tohle je opravdu paráda, chlape!
Nádherně maluješ!

02.06.2010 15:35:00 | Špáďa

Krásné, a hudba k tomu musí být stejně úžasná! Chtěla bych ji slyšet.

30.05.2010 13:38:00 | dandelion-meadow

Škoda, že neslyším i melodii

26.05.2010 14:01:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí