Dopis

Dopis

Anotace: ,.,.,.,

.



Voníce vanilkovou trestí

opilá svítáním

hledajíce štěstí

mraky rozháním

plácačkou uvitou

z vřesu a fialek

mám trošku upito

lepidla z obálek

co posílám tobě

do dálky v poušti

kde na Rezově hrobě

hrdina být zkoušíš.

Vrať se mi domů

šeptám papíru

přestaň už bojovat

tam někde pro víru

vrať se mi domů

pojď hrát si v jehličí

co zatím jsem dělala

s radostí vylíčím

až spatřím zase

tvé mechové oči

a ve tvém dechu

rety své smočím.



.
Autor Temeraire, 25.05.2010
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, Niky88, ta.cupka., Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí