Černá a bílá

Černá a bílá

Anotace: Trocha barev neuškodí

Černá a bílá,
v těch barvách je lidská síla.
Síla bez strachu, bez boje,
nebo oboje?

Bílá to jsou lékaři,
černá zas hrobaři.
Každý by chtěl do nebe,
ale co dělat,
když se to posere!

Každá barva něco značí,
na tyhle dvě, to úplně stačí.
Protiklady se prý rády nemají,
tak proč se stále hledají?
Bez otázek, odpovědí,
žádného barevného mámení není.
Autor Wildcat, 26.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, rezina, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí