VĚCI JSOU UŽ TAKOVÉ

VĚCI JSOU UŽ TAKOVÉ

Anotace: věci jsou už takové....

když v tobě něco jen unika
mlčí jen přání člověka
ale jen v tobě nenajde
neděje co pravě nezajde
kdo jí může hledat
ale stáčí nedat
kdo jí může hledat
když lavina se řítí
a pak hledá naději
co pak ztrácejí
slova co kolem bloudí
když soudí
chvíle co nepřijdou
ale proč tě tak nenajdou
vteřinu co jak včera přestřihnou
a ví že jsou
nemlčí stíny vzdálené
Věci už jsou takové.......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.05.2010
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: Markéta Hl., PIPSQUEAK, Psavec, zenge, Mbonita, labuť, Květka Š., Hazentla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

27.05.2010 09:12:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí