Déšť tiše kyne pravicí...

Déšť tiše kyne pravicí...

Anotace: vzpomínková

Déšť tiše kyne pravicí,
prach mizí kdesi v zapomění,
zbyly jen ústa hrající.
Déšť tiše kyne pravicí.
Srdce topí žal v náhlém snění.

Sním,tedy žiji,zající!
Ty uteč co ti nohy slouží,
sedím zpět ve své lavici
a jméno tvé mi hlavou krouží.
Sním,tedy žiji,zajíci!
Nesměle hledám stopy v louži.

Na rukou strupy do běla,
a školní píseň ucho párá.
Hlava si dává do těla.
Má,nebo nemá,má mně ráda,
hlava si dává do těla.
Renáta,Věrka,Lenka,Sára..

Tváře líc,díla vychladlá,
zrají,měníce k nepoznání.
Z čítanek láska vypadla
a o to hůř ji děti shání,
malby líc,díla vychladlá.

Déšť tiše kyne pravicí
a srdce stálé teplé je mi.
Na louce květy zdravící.
Je cítit vzduchem lehké chvění,
déšť tiše kyne pravicí.
A nic není co líto je mi.
Autor Zdenek, 26.05.2010
Přečteno 380x
Tipy 24
Poslední tipující: TetaKazi, Psavec, Mannon, Flamy, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, hašlerka, isisleo, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná...obzvlášt poslední sloka...ST!

26.05.2010 21:29:00 | Flamy

Pěkná ...
ST

26.05.2010 19:18:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí