Nejlepší kamarádka na světě

Nejlepší kamarádka na světě

Anotace: Nutellce mojí :-*

Jsi můj anděl,
moje múza,
ruka co osuší mi zrak,
když z oka mi padá slza.

Jsi moje dnes i zítra,
moje veka se sýrem
bez sýra,
jsi rádkyně vezíra,
mé slunce na obloze.

Má princezna,
můj smích,
slečna s níž pozoruju
padat hvězdy,

/přičemž ty jsi
tou nejzářivější/

Jsi má...
velmi nebezpečná známost :-*
Autor Nussichoco, 26.05.2010
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Modrý Anděl, Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí