Bez

Bez

Anotace: ...objevování toho,co už objevily tisíce přede mnou...

Bez kapek není povodní
bez zrnek písku pouští
bez pout nejsme svobodní
bez zbraní není spouští

Bez jisker není plamenů
bez trestů není vin
bez skal není kamenů
bez „nesmíš!“ není „smím!“

Bez spodin není elita
bez pěny není piv
nic na úkor skeptika,
však bez něj není div

Bez zrcadel není tváří
bez válek není mír
bez Ježíše není Máří
bez proudu není vír

Bez lásky není nenávisti
bez vztahu není svár
bez rostlin nemůže být listí
bez sta stupňů var...
Autor 666.yorick, 26.05.2010
Přečteno 272x
Tipy 10
Poslední tipující: Elisha, Víla, Míša S., Marz, Isquieasuus, CULIKATÁ, Labanda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak:))

27.05.2010 09:55:00 | CULIKATÁ

st krásné

27.05.2010 02:21:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí