Pojď se mnou

Pojď se mnou

Anotace: snění, ve kterém jsem se trošku vrátila v čase..

Pojď se mnou…

klepat koberce, je tam moc hezky
a taky můžem sbírat pomněnky,
nezapomeň na mne šeptajíc zdobí stezky,
ty kouzelné bleděmodré panenky.

Pojď se mnou k obrovským listům na palouček,
jsou tak velké jako lidské dlaně,
lehunce odnáší je zurčící potůček,
kdež rusalky s hastrmany pějí o oceáně.

Pojď se mnou vyplít záhonek na zahradě,
tak moc se těším až se v jahodách vyválíme ,
naše krásný červený tváře v celé parádě,
půjdem taky k vám a borůvčím je obarvíme.

Pojď se mnou štupovat punčochy,
včera uteklo oko mamince
a pak už konečně ty naše vrtochy,
do důlků házet jádřince
a taky do lesíka k mechu šišek trochy,
usteleme postýlku té naší jezince.

Pojď se mnou, postavíme domeček,
no pro ty vystřihovací panenky přece,
v nádherné loži bude spát náš jediný chlapeček,
jeho čepec ze šlehačky smočil se v kapradí řece.

Pojď se mnou prosím
daleko odtud.
Autor Jiná, 27.05.2010
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: PetAnderson, JohnyD., Zorenka Ježková, Psavec, CORONATION, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto okouzlující...

20.06.2010 00:11:00 | PetAnderson

Pojď se mnou prosím
daleko odtud.

ST...dobrá básnička...taky se mi chce někam utéct

28.05.2010 22:47:00 | JohnyD.

Mě se taky moc tuze moc líbí!

28.05.2010 22:28:00 | Zorenka Ježková

St!Líbí se mi.

27.05.2010 10:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí