Hadí uštknutí

Hadí uštknutí

Anotace: Další psycho věc. Jak jinak ,)))

Nejdřív to bolí.
Bolest vymizí, ale rána zůstane.
Tak jako vše, co teď tu je, jednou pomine.
Za vzpomínek…

Krev se smísí s jedem.
Strach tě ochromí. Tak, jako mráz.
Tu člověk jaksi začne vnímat všechno snáz –
ze vzpomínek…

Tělo odmítne sloužit.
Stočíš se stejně jako ten had.
Pak následuje nečekaně náhlý a prudký pád
do vzpomínek…

Had necítí lítost.
Uštkne a pluje trávou dál.
Chci, abych znovu zas tak jako dřív se smál.
Bez vzpomínek…
Autor gemerka, 25.12.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé...

25.12.2005 21:07:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí