Peklo

Peklo

Anotace: .....

PEKLO


Už svítá a já se bojím,
před branami pekla nyní stojím.

Peklo se již otvírá,
mou duši svírá, požírá.

Není východiska, není úniku,
marně toužím po citu.

O duši příjdu za chvíli,
štěstí není a když příjde pomíjí.

Co je vlastně štěstí?
To když nám zrovna život nedává rány pěstí?

Když máme naději naivní, hloupou?
stejně narazíme na realitu krutou, skoupou.

Všechno krásné se jednou odvrátí
a je jedno zda jsme staří, mladí, chudí či bohatí.

Bojujeme sami se sebou a prohráváme,
a co z toho boje vlastně máme ?

Jistotu, že ač bojujeme sebevíce,
všem z nás nakonec zbydou jen na hrobech svíce.

Jeden člověk řekl větu: Život je boj, ale stojí za to bojovat.
Ptám se proč? Však zač máme děkovat?
Autor Samanta, 27.05.2010
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, 4LJFilip, Kars, Zorenka Ježková, carodejka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Samanto, děkujme za to že zde na Zemi můžeme být, že nám je dopřána láska a ta krása všude kolem, rodičovská láska a dostatek vody, vzduchu a jídla, přátel a také sřecha nad hlavou v míru.))

28.05.2010 02:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí