POČÍTANÍ

POČÍTANÍ

Anotace: každý to zvládá..jen ne vláda.... ani tahle...a možná ani příští....

Tisíce hlasu,plamenné řeči
z těch slov co každý brečí
tvař co se prodává
jednou růži,jednou balonek
naděje,co za úsměv se rozdává
anebo sladký bonbonek
že za týden je všechno kyselé
ať žijí příští trpitelé
to jenom peníze si rozdělují
nikde ale nežalují
to už se vracejí
to ví jen,každý to zvládá
no nic,to jen příští vláda
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.05.2010
Přečteno 254x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Mbonita, Sima, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí