Zdálo se o čertovi

Zdálo se o čertovi

Anotace: a venku stále prší..

Zloba v temné duši
jak jedovatý mrak
bičující v radosti
prostě už je to tak.

Roztrhané příští dny
nevěští již žádnou hru
žhavé slunce s lehkostí
rozpustí i velkou kru.

Kroužíš kolem v nejistotě
ďábel v koutě zívá
z druhých světů přiletěl
oheň v kapse mívá.

Každá pravda trochu jiná
přišla smrt před večeří
že tak dávno v knize psáno
žádný člověk nevěří.
Autor Čoki, 27.05.2010
Přečteno 238x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, labuť, Psavec, Mbonita, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na chvíli přestalo...
St.

27.05.2010 17:59:00 | Květka Š.

Ďábla já se nebojím
úsměvem ho odzbrojím
anděl z kouta vyletí
čert do pekla uletí-héééč!;))

27.05.2010 16:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí