otázky

otázky

Anotace: nekonečné tvé...ale stejně..ptej se

Píšeš mi divné otázky
nač myšky běží z procházky.
Proč na nebi žluté mráčky
a ze zvířat jsou jen hračky.

Bílá noc a den zas tmavý
nepřítel je děsně hravý.
Láska křičí do všech stran
v zemi rýpe stádo vran.

Děti se psem na domě
rodiče spí na stromě.
Odpovědi nad ptaním
sekerou tě nezraním.

Proč přijde poslední chvíle
vždy když jsme u svého cíle.
Do taktu se člověk vrtí
život někdy končí smrtí.

Proč pořád divné otázky
nač mají vzadu čerti ocásky..
Autor Čoki, 27.05.2010
Přečteno 254x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Kapka, labuť, Psavec, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé, ta je! :-)

31.05.2010 15:52:00 | Pevya

nekonečné otázky ..stále budou a na některé nenajdeš ani odpověď..moc hezký ST!

28.05.2010 07:06:00 | xoxoxo

bez otázek není odpovědí
všichni nechodíme ke zpovědi

27.05.2010 21:06:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí