Zpověď řidičova

Zpověď řidičova

Anotace: ...

Boží den začal, boží den skončil
Bůh si vzal život, který mi půjčil
Tak ležím v hrobě obklopen tmou
Červy se toulají hlavou mou

A červy sžírají mé srdce
Proč smrt jen přišla tak prudce
Kostlivce ve skříni už nemám
Kostlivcem stávám se sám

Zlomené hnáty, zlomená žebra
Při nárazu tepna se trhla
Odměnu za hřích přijímám
Výčitky snad už nevnímám

To poslední, co oko mé spatřilo
To dítě, co pod kola skočilo
Strašit mě ani na chvíli nepřestalo
Autor annuska, 27.05.2010
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, JohnyD., Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí