Déšť

Déšť

Zase bulí jak malé děcko
ten stařík na obláčku
Promočí všecko
i to mé srdce z perníku - miláčku!

Zase bulí - zas nemá proč!
ten senilní dědula
Je to pláč - nebo jen moč?!
to, abych skalp před ním smeknula

Jak je libo - tak aspoň vyceň -
- ty své zlaté zuby.
Autor Satha, 27.05.2010
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, CULIKATÁ, Květka Š., Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Déšť či pláč?... někdy jedno maskuje druhé... ;-)

27.05.2010 21:32:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí