Dřevorubec

Dřevorubec

Anotace: Taková malá balada...

Ranní rosou svěže žije les
v němž dříví seká starý děd

V hvizdu sekery padnou dvě rány...
jedna v špalek, druhá v život starý

Dalšího rána je stále živ ten vřes
bez života ovšem... mezi prkny kmet
Autor Rockinpiru, 27.05.2010
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí