Deru se na svět jak to peří

Deru se na svět jak to peří

Anotace: ještě ze včerejšího hraní

Deru se na svět jak to peří,
nikdo mi mou hebkost neuvěří.
Deru se na svět jak ten pohled
oči jako brána, do mě vhled.
Ty a ta a ten jak když voda teče,
kosí nás smrtka nikdo neuteče.
Nemlsám život po kapkách
někdy ho žeru
pak bliju a síru s.ru
a pak jen koukám na to všechno
a je mi z toho ne zrovna lehko.

Tak přeji krásný den
a omlouvám se co všechno šlo ven,
ale i to k životu patří
že se vraždíme i když jsme bratři...
Autor Lady L, 27.05.2010
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, vodnař, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

na pohled...

11.10.2010 00:34:00 | enigman

člověk musí být upřímný minimálně sám k sobě a je to moc pěkně napsáno ST

01.06.2010 13:24:00 | Markéta Hl.

já vím..muselo to ven..a díky za premiéru u mne
ST

28.05.2010 07:56:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí