Kajínkovo blues

Kajínkovo blues

Anotace: text jsem zaslal do soutěže k filmu o Jiřím Kájínkovi

Cesta do nebe
Má svá úskalí
Začít u sebe
Se nedaří.....

Šanci jedinou
promarnil čas
V ústraní spytuješ,
strachem z mas.....

Omylem justičním
nedá zapomenout
Příběh uliční
začíná.....

Co dál skýtá ?
Naděje !
Svítá...
Snídáš pomyje
Národ policie
Ve snech Tě vítá....

Útěkem hrdinným
nesmažeš vinu
ze svých prohřešků
pykáš v mezaninu....

Bůh jediný
rozhodne bitvu
která zůstává
v patovém kryptu....
Autor v.hercik, 28.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, Psavec, CULIKATÁ, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo.jo,jo-bezva!Líbí:)

28.05.2010 09:59:00 | CULIKATÁ

Dobrýýý...*:)

28.05.2010 09:28:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí