Dnes

Dnes

Anotace: těším se i netěším

Dnes zase přijedete
i ho s sebou vezmete

bude to zábava
samá paráda

jenže se mi srdce
zase rozklepe

čím však?
láska
to není

jen nás dvou
porozumění

pořád to samé

nepochopitelné

žádné protiklady

srdce zkamenělé

máme stejný vady
Autor Niky88, 28.05.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: mida, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdci to jistě není lhostejné
ono ti to určitě rozhodne.
Dej na něj -vyzná se.

29.05.2010 06:50:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí