Stín ze zdi

Stín ze zdi

Anotace: . . .

Neznámá tvář,
ze zdi se dívá.
Potemnělá zář,
v slepotu splývá.

Vystupuje ze zdi,
ke mě pluje.
Blíž už nejdi,
srdce mi bije.

Natahuje ruku,
mě se dotýkajíc.
V utichajícím hluku,
kácím se usínajíc...

...se strachem ze života!
Autor RešHeNúnHe, 28.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí