Velké prádlo

Velké prádlo

Anotace: ***

Spatřila jsem prádla hromadu,
leželo tam tak ležérně!

A čeká na mě, až obejmu ho
hřejivou žehličkou,
sčísnu mu hřebínek,
pohladím ručičkou.

Zatím ale čeká na výsluní,
nikdo se s ním nebaví,
blbě na mě čumí.

Počkej, prádlo,
chviličku,
dobrou,
zhasnu lampičku!
Autor jerabina, 28.05.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí