Cizí

Cizí

Anotace: ...

Pod víčky zavřených očí vidím odlesky třepotajícího se světla,
slyším mouchu, co naráží do skla
a cizí ruce se mi zaplétají do vlasů.

Pod víčky zavřených očí vidím paprsky na řasách,
padám do trávy
a cizí ústa šeptají o máku.

Pod víčky zavřených očí vidím zhasínající hvězdu,
klepu se zimou
a cizí prsty ťukají do rytmu.
Autor terry0, 28.05.2010
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ, Mraveneček, Gamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí