Politickým srabům

Politickým srabům

Anotace: Mno a máme po volbách. To, co někteří politici předvádějí mne vážně irituje.

Je to k smíchu ale i k pláči,
co dělají političtí rváči.
Jen co zjistí svoji prohru
odstoupením volí svojí dohru.
K čemu tam pak vlastně jsou?
Kvůli prachům jen kandidujou?
Pročpak nedotáhnou co začali
a jen tak rychle skončili?
Samý kecy z huby jim jdou,
vskutku srabi to jsou.
Je to k smíchu ale i k pláči,
takovíto političtí sráči!
Autor RešHeNúnHe, 29.05.2010
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

31.01.2011 07:51:00 | RešHeNúnHe

xD xD xD To sedi xD

30.01.2011 13:54:00 | Apocalypsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí