Křižovatka života...

Křižovatka života...

Anotace: ...a smrti Jednou jsem psal báseň o fiktivní autonehodě. A koncem února jsem jednomu autorovi slíbil, že ji tu dám. Takže Ábo, tady je:

Jedeš si v klidu po městě
Zelená na semafóře
Říkáš si, je to fajn
Najednou náraz z boku
Někdo spěchá a sere na červenou
Strašná rána všichni se otočí
Celý svět se ti náhle zatočí
Tříštění skla, vymrštěný airbag
Teďka už nelze vrátit čas zpět
Pomačkané plechy, bolest, pláč
Někdo spěchal, naboural tě sráč
Jsi skoro v bezvědomí
Trošku ještě vnímáš
O posledních vteřinách
Svého života přemítáš
Kam půjdeš nebe/peklo
Teď už je jedno všechno
Slyšíš houkačku policajti, sanitka
Teď už jsou u tebe, možná si zachráněn
Vyběhnou dva, nosítka, přístroje
Naloží tě a kapačky dostaneš
Ale tu náhle kolabuješ
Adrenalin, elektrošok
Probíráš se k životu, vítej zpět
Probouzíš se v nemocnici
Kolem postele hodně známých
Buď rád vyhrál jsi na smrtí
Můžeš přemítat co by bylo
Kdybys umřel
Autor JohnyD., 30.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: Ába, Slup, jakubisko, Bíša, Niky88, Jeněcovevzduchukrásného, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj :)...nemáš zač, však to byl slib ;)

10.06.2010 00:36:00 | JohnyD.

Hezky pěkně...:) adokonce i s věnováním...:)

10.06.2010 00:33:00 | Ába

Těsně před smrtí budem asi přemýšlet všichni co bude dál,hlavně myslím,že to budou Ti co věří jen v materiálno a pak budou čučet jako nikdy jindy.ST.

30.05.2010 14:37:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Raději na to nemyslet.Hlavně,že jsi vyhrál.

30.05.2010 13:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí