JAKÉ JSOU SMUTKY.....

JAKÉ JSOU SMUTKY.....

Anotace: jaké jsou....

Jaké jsou smutky
v rohu pokoje
kde jsou sny krotký
co ve víno se rozleje

počítej svá přání
včerejší lásky
vejdou bez váhání
jsou to ale jen masky

vystoupí bez čekání
jsou to ale fráze
dají se do hledání
po dlouhé dráze

uzavřené sazky
nikdo nelituje
potom ukrajuje
když recituje

Jaké jsou SMUTKY
jaké jsou.......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.05.2010
Přečteno 240x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, CULIKATÁ, Květka Š., T-Mac, Básničkáříček, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí