Miluji, však strach mne polapil

Miluji, však strach mne polapil

Miláčku, ty andělská bestie
I má duše z žalu své sny snadno propije
Lásko, ty sametový vrahu
Ukaž mi smysl našeho vztahu
Jsem jen blázen bez růžových brýlí
I přesto někdy mé srdce palčivě kvílí

Věřím v pohádky, však se špatným koncem
Šeptám ti častokrát: "No tak nezlob se, a pojď sem"
Alibismus opíjí můj rozum vlažný
Kam jdu - následuje mne anděl strážný

Solím si rány a trpím jak zvíře
Tančím jak zběsilá v naivní víře
Raději pomlčím o hříchu, jenž byl spáchán
Ach - jak sladce chci přetnout život šlachám
City prodám za pár zlatých penízků
Hodně chci ti být, však na blízku

Marně si hraji na ledovou dámu
Neznám však úniku..
Egypští bohové pláčí ve smragdovém chrámu

Prosím je a žádám
o trochu toho slitování
Lehce do propasti padám
Ani tvá vlídná dlaň mne nezachrání
Přeji si, však ztrácím naději
I přesto tě mám stále - raději
Lásko, lituji..
Autor Satha, 30.05.2010
Přečteno 302x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, Jiná, Iv, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Agniezka, T-Mac, hauskaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi líbí.St.

30.05.2010 21:19:00 | CULIKATÁ

pěkné počtení

30.05.2010 18:44:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí