Hořké ráno

Hořké ráno

Anotace: Přeci si nemyslíš, že takhle se dá žít?

..........................

Hořké je ráno,
včera lhalo se líp
pro okamžik "SPOJE" prchlivý,
chtěl sis kousek ze mě vzít!

Přezouvám boty,svlékám se do naha,
dusím se myšlenkou na téma pro vraha.
Co zbylo z krajíce nočního chleba,
kam zmizela večerem propitá něha??

Hořké je ráno,
vodou nedá se smýt.
Dnešek! je ráno,
už měl bys jít...


.......................
Autor Dekadence, 30.05.2010
Přečteno 442x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Iv, Kapka, Mbonita, WhiteSkull, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

01.06.2010 22:02:00 | hašlerka

...asi to jedné straně zatraceně vyhovuje ...
...a napsané je to přímo skvěle ...

30.05.2010 20:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí