Originál

Originál

Anotace: ta holka je opravdu jen jediná:)

Sbírka: Strasti a radosti života

Jsi slunce v moji duši,
srdce mi z tebe buší.
Do ohně hned bych pro Tebe skočil,
svým tělem bych se ručil.

Jenže stále pro mě v mlze stojíš,
jako když se mě bojíš.
Dal bych si závod i s větrem,
jen aby ses stala mým věčným světlem.

Bohužel jsi pro mě nedosažitelná,
to by věděl i snad francouzský Kardinál.
A u jiných holek nejsi napodobitelná,
zkrátka jsi originál.

Když na Tebe myslím ve dne,v noci,
jsi mým Sluncem,mojí Lunou.
Ve snu pak vidím jak ruku v ruce,
na ostrově jak se procházíme lagunou.
Autor Jacob P. Verlaine, 30.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Sweaty Woman, Morsia, ilona, labuť, Giginka, Mbonita, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těší mě, jsem Artur Rimbaud...

09.06.2010 18:58:00 | Morsia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí