Chuť,Nechuť

Chuť,Nechuť

Anotace: ................

Nechci žádné vzpomínky
na černobílou minulost
dívku se dvěma tvářemi
z keramické hlíny
chtěl bych
žít jen dopředu
naplno a stále

jsi jen má vzpomínka
ty, která tančíš
s koněm uprostřed pole
jednoho srpnového večera

víš, že tě nenávidím
svým srdcem
kterým jsem tě miloval
ale raději budu sám
jak prázdná láhev vína
strom v prázdnotě
nicoty velkého vesmíru

tak raději budu hledět do budoucnosti
s plnou láhví vína…
Autor Vlk v rouše, 30.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 30
Poslední tipující: Aren, Zorenka Ježková, Anura, harmony, PPetrushka, modrá..., labuť, padající do neznáma, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá báseń ST

31.05.2010 02:23:00 | Acham

Někdy nás láska zradí
a srdce bolí jako ďas
jsme ale duchem mladí
uřčitě přijde nový poločas

Hezky jsi to napsal.

30.05.2010 21:42:00 | carodejka

láska se může změnit v nenávist, ale stejně zůstane láskou, i když třeba jen ve vzpomínkách...

30.05.2010 20:48:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí