Víno

Víno

Anotace: Jak je to s vínem...

Víno pít, nad vínem bdít
či s vínem snít?

Lít je proti větru?

Zabarvit kaluž jak krvácela by cesta
Znesvětit hřbitov, když vykvete vínový květ
Alarmující do daleka

Zde leží! Vínový král
Nohy mu trčí z kádě plné po okraj
Ani kapku nazmar
Služebníčci, otroci, hlídají ze všech stran
By ani kapka moku nepřetekla z van

Pokud ano, svět by se opil
V něm lidé opilí
Každý by se topil
Autor Kimbbu Johannis, 31.05.2010
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí