náměsíční

náměsíční

Anotace: ;-) kuk na konci okapu..

Uteklo jen vteřin pár a každý už zavírá krám
Pro co vlastně? Pro doměnek pár, pro vlastní soud?
Nechávám nápadúm jejich vlastní svobodu
Je noc, chvíle pro sny popletú, nebo snad poetú?

Rána jsou prý večera moudřejší
všem se něco v hlavě honí
někdy lítáš, jindy nevíš a dnes ovečky počítáš
možná se ráno s poslední přivítáš..

tak raději pst a zavŕít oči.. a popřát dobré noci! ;-)
Autor Valemart, 31.05.2010
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí