ne?

ne?

Anotace: ne?

Až na konci budeš stát
světlo bude se tázat
zda jsi byl dobrý
jen ty sobě budeš kázat

Až na konci budeš plakat
nad vinou a prolitou krvý
jenž zbarvila ti ruce
už nebudeš ten vpředu, ten prvý

však neboj se, bude tě mít rád
stávají se i horší věci, ne..?
Autor rozkap, 31.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, dandelion-meadow, Atilla, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí