MODRÉ OČI DOPLAHOČÍ

MODRÉ OČI DOPLAHOČÍ

Anotace: ...

***

Help
beatles a vřes
jako by nebyl Černobyl
a modré oči pomněnky
rej či čaroděj
ponuré mnohoženky
koženky i ostré střenky
z bakelitu podprsenky
to jsou věci vážení
dnes snad i ty svéženy
vyrvou sebe s kořeny
a
lžou pravdu do očí
starý nápad bodláčí
mi to snad né a nestačí
asi jsem jinačí
našel jsem poklidnou řeku
kde hry jdou v cukuletu
baba je baba a chlap je chlap
odvaha kroků vpřed
co zbude je staromódní pléd
modré oči na dohled
všechno opraví on nebo ten krasohled

a ... jsou zelené

***
Autor WAYWARD, 31.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Íá, Zefi, Zasr. romantik, Inge, zelená víla, Holis, Veselý Drak, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zelená a modrá (pro blázny dobrá). Ať už jsou oči jakékoli, ať neuškodí, nezabolí.

03.06.2010 21:00:00 | Inge

Já myslím, že každý si z Tvého dílka kousek odnese... :o)

01.06.2010 07:58:00 | NikitaNikaT.

našla jsem tam parabolu na můj život..
ST

31.05.2010 16:40:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí