Úsměv a pláč

Úsměv a pláč

Anotace: život není romantický ...

na rtech máš úsměv tajemný
za smíchem tvůj vzdech dojemný
bolesti dotek výmluvný
něžnosti zmatek omluvný
jsem rozpačitě nemluvný
lidskosti záblesk tak jemný
že zrodil vztah náš vzájemný

romantický odlesk života když

v bělosti bolesti perlorodka umírá
pro zář perel jež oku lahodí
a mlýnský kámen drtikol
skřípající střepy rozpráší

usměj se upřímně a neboj se plakat
Autor VIZ, 31.05.2010
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Mareritt, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život bývá těžšký,úsměv každého pohladí,ale i slzy k němu občas zabloudí;)).Přeji
veliký pytel culíčků a slziček,co nejméně.

31.05.2010 20:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí