Zastavit čas

Zastavit čas

Anotace: vypadá to na menší pauzu ve psaní...

Zastav čas, změnou byl dnešní déšť,
černá princezna v reji sněžních vloček,
úsměv od pravé radosti,
oči smutné, pláčou pro tíhu řas.
Anděl s křídly polámanými,
skrz housle svoji serenádou zní,
piánem doprovází malíř své tahy,
kdy nahé plátno tvoji krásou plní.
Jemnost, tvá dětská jemnost,
ve vlasech si pohrává s mašlí,
křiklavou rudou barvu má,
jak hvězdy stříbrné, z kterých svatozář máš.

Zastav čas, změnou byl dnešní sluneční den,
jen pojď semnou zastavit čas…

…na celý další měsíc
Autor Láďa, 31.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Květka Š., carodejka, Mareritt, CULIKATÁ, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooc hezké.

31.05.2010 23:01:00 | carodejka

Nádherná báseň.St.

31.05.2010 21:21:00 | CULIKATÁ

Zastavit čas... myslím, že každý básník je toho schopen a každá múza je toho hodna. Tak ať každý den s poezií i bez ní stojí za to :)

31.05.2010 20:53:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí