Obyčejná

Obyčejná

Anotace: momentální výplod a něžná zpověď básníka svého věku, jednoduchost v hloubce duše

Směje se do kočárků
hodinky na zápěstí
v pohorkách cupitá
a hledá štěstí

Za svitu slunce
ráda mokne v dešti
ve vlasech sponka
a čeká štěstí

Na školních chodbách
cestu si klestí
v náruči knihy
nenajde štěstí

Utíká do tmy lesa
do hlíny buší pěstí
návrat do reálu
potká tam štěstí
Autor Poetisa, 31.05.2010
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ilona, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí