Slečna

Slečna

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeBrhM vřele doporučuji pustit před čtením...

Vždycky si myslela,
že jí zachrání rudá rtěnka.
Ta virtuální slečna,
tolik citlivá.
Její hlas odrážející se od stěn,
její hlas tak příjemně bolel.
A nosila kopretiny v podpaží.
Jako svou kořist,
zpívávala o létě.
Tolik pálil její vzdech,
když rozkřikla se do okolí.
Jako když zafouká vítr
a zašumí tráva.
Nikdo už nevzpomíná
na její slabá, tichá slova.
Mluvila ve verších,
potají a skromně.
Ráda se procházela bosa
a za jejími kroky šla cítit krev.
Rudé stopy, byly to mrtvé milenky.
Ty stopy už rozfoukal stud,
silnější než kdejaký orkán.
Taky se bál, že ho jednou nebude dost.
A kdopak se nakonec ohlédne?
Autor ta co bývala Andělem, 31.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST. Tahle je nádherná.

07.12.2012 23:43:53 | Robin Marnolli

Hezky jsi to napsala.

24.07.2010 12:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí