Jiskřičko

Jiskřičko

Anotace: ...

Jiskřičko na zemi
trápí tě svědomí?
Však mělo by, mělo by
za všechno trápení
v diáčku zachycen okamžik
tak věčný
a tak prchlavý
trápí tě svědomí?
(mělo by)

Jiskřičko nad mraky
co dát za souznění
z okamžiků vraky
proč tohle trýznění?
ve větách zachycen příběh
tak věčný
však dávno ztracený
už trápí tě svědomí?
(mělo by)

Jiskřičko tam uvnitř
bolíš mě denně
pro posvatné ticho
píseň si pěje
ve skutcích zachycen život
tak dávný
leč stále věčný
za tohle zbytečné jest
tvé černé svědomí
Autor rozkap, 31.05.2010
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrousit rytmiku veršů, jinak paráda:))

21.12.2010 14:12:00 | Xantista

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí