Tisíc tváří

Tisíc tváří

Anotace: ....

Mám spoustu věrných přátel,
co nikdy nezradí,
často s nimi sdílím postel,
ač žádní z nich se neznají.

Nejlepší přítel je Tom,
který v nouzi nenechá,
když čeká životní zlom,
jeho pevná naděje nezdechá.

Pavlík ten je zase svině,
namočí mě a pak zdrhne,
pouze na mě líně máve,
když neúspěch mé srdce láme.

Pepa ten je pohodář,
nebo jenom sedmilhář?
když dívka na něj se začne smát,
neumí nic, pouze lhát.

Vzpomínám tak na Mojmu,
když chodil sem ještě na vojnu,
jak pívo za pívem do chřtánu háže,
pak je na mol, jak bůh káže.

Není krásné mít tolik přátel?
Každý z nich jak lilie.
Sakryš jak se tomu jinak říká?
Ach už vím,
schizofrenie.
Autor HKvH, 01.06.2010
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka., CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí