CHVÍLE NADĚJÍ

CHVÍLE NADĚJÍ

Anotace: chvíle nadějí,nedoznějí....

Tvé svědomí,stíhat nestačí
v myšlence posvačí
jen hloupě tvářící stín
já světlo pozměním
v prachu je jen splín...
já ale nevěřím
já ale nevěřím
chvíle nadějí
varují
nedoznějí.......
když slova zatlačí
než slunce šlo spát
proč se ale ,proč se bát
jaká jsou slova,proč pláči
jen ale Nestačí,nestačí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.06.2010
Přečteno 259x
Tipy 22
Poslední tipující: Krahujec, Markéta Hl., PIPSQUEAK, Hazentla, labuť, Psavec, Flamy, hostmen, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí