Když

Když

Anotace: Výplod mého mladšího já...plod hlubokého citu... přepracovaná verze básně, city tří se změnily již před dlouhým časem, milostný trojúhelník už neexistuje

Když dva se dost rádi maj
možná se i milujou
zdá se téměř všechno fajn
budoucnost si malujou

Když jiná moc che toho kluka
možná se kvůli němu trápí
zažívá hrozný, strašný muka
a slzy špatnou báseň zkrápí

Když ten kluk o tom všem ví
a dělá, že je mu to fuk
co ta smutná holka odpoví
až zeptá se ten kluk?

Když ona mlčí, usmívá se
snad nadšená a veselá se tváří
on se dívá a božsky usmívá se
a ona, světe div se, celá září

Když fajn a úžasný zdá se zase všechno
ti dva možná přátelé zase jsou
ona dělá, že je všechno jedno
kluk a jeho holka milenci stále jsou
Autor Poetisa, 01.06.2010
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zmatené jak pocity,
zdají se řádky..
kdo je kdo..mám zmatky,
kterou má teda rád?
Kterou milovat?

01.06.2010 20:40:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí