Chtěla

Chtěla

Anotace: Teraz zijem a ludia sa ku mne urcito chovaju keby som zomrela aby som videla kto sa ako v skutocnosti uprimne a neuprimne choval tak by som vedela nacom som u urcitych ludi. prepacte pokusila som sa o vas jazyk tak odpustite ak to nebude oukej.

Chtěla bych lítat, z vejšky Vás hlídat.
Chtěla bych zmizet,
Chtěla bych nebohá vědet,
když se z neběs podívám na Zem,
kto mě doopravdy měl rád ,takovou jaká byla jsem.
Kto bych mě kytku Tulipánu přinesl na hřbitov,
kto bych povypravěl nebesúm,
jak mu scházím,chybím.
Nevím jestli by to byl někdo.
Tuhle se tvářme ,jak se máme rádi.
Za zády ve skutečnosti podkopáváme své nohy.
Jsou i Andělé na tehle zemi,
co jsou Ti ve všem opravdu věrní?
Máš dúvěru a dúvěřuješ Ty sama taky někomu.
Nečekáš sklamání,
proto když nastane moc Tě to zabolí.
Nepoznáš dúvod,proč se zachoval tak ošklivě,
jenom doufáš,
že pocit v sobě tak dominantní od ostatních někdy rychle pomine.
Autor Spidy, 01.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí