Člověk

Člověk

Anotace: Clovek ludia myslim si ze s basne vycitis jej zmysel.

Člověk je sám a přitom existuje s lidmi.
Člověk múže být dar, múže živit se bludmi.
Člověk lidská bytost,která má tloučíci orgán,
Člověk podobizen kámene,co orgán kámen mu sebral.
Člověk záchrance s duší stroskotance.
Člověk bolest i milota
Člověk utíkal by ,není kam.
Člověk cejtí se nulou, pro jiné je drahokam.
Neví,čí je to vinou,proč s ní se tak často potkáva.
Člověk ,jako podstata lásky,
přinášejíci stěstí i nemalé vrásky.
Člověk doopravdy
Člověk jakože.
Člověk doopravdy celí svět dohromady,
Člověk jakože je s dušema lásky na nože.
kto ví ,co by bylo,kdyby svět neobidleli lidi,
Kolik lidi by možná sdílelo mé řádky v básni,
kolik by mi řeklo mlč a zhasni.
Autor Spidy, 01.06.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem ostanem pri nej len to bol taky pokus prosto iba vyskusat napadali ma take myslienky sklbovali sa do vasho jazyka moc sa mi paci tak som to iba vyskusala...nehnevas sa ?

02.06.2010 19:03:00 | Spidy

určitě je v tom pár pěkných myšlenek, ale proč nezůstaneš u slovenštiny? :o) určitě by to nebylo na škodu...

01.06.2010 21:51:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí