..

..

Anotace: věnováno králíčkovi a křečkovi:(

zajíčka a křečka v kleci zvlášť měla,
chovala je,krmila je a dobře o ně pečovala..

křeček malý stvoření je
v kleci si sám vyhraje..

jeden osudný den ležel křeček v kleci
už nebyl ani v křeči
a chladný odcházel do nebe..

za pár dní zajíček osud měl stejný
byl ušatý,krásný a mé osobě věrný

a tak zbyly mi jen pro pláč oči
po doušku tequily se mi svět točí ..
Autor zajicek.vjamce, 01.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí