Vrána a klec

Vrána a klec

Anotace: Býti v kleci uzavřen

Vrána a klec


Vrána sedíc v kleci smutně kouká
nikdo okolo, sám, bez přátel, bez milující rodiny
Ebenové, lesklé peří s odlesky žáře měsíce
Oči bez jiskry, prudké pohyby, blížící se smrt

Krvácí z křídla, cítím krev jak teče skrz
hruď mou
která uspokojovala košilku mou
milovanou
Vzlykala touhou
svou
mou
milovanou

Sedí vrána, sedí v kleci z okovů
daleko od života
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, zajicek.vjamce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné,smutné..

01.06.2010 23:11:00 | zajicek.vjamce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí