Ústí nad Labem

Ústí nad Labem

Anotace: Špatné zkušenosti, příběhy, básně. Je toho hodně a nic dobrého, tak jsem se zkusil z toho vypsat.

Kde je to místo?
děsivý přízrak?!
ten
soutok temného města
plného krásných kurev
co se ti jen nabízí
svými nádhernými vnady
hlavu ti zamotají
jak drahé víno
z nejlepších hroznů

město rozděluje
na dvě poloviny jablka
řeka jménem Labe

má dvě tváře
jak dívky které jsem miloval
nyní jsou jen starými básněmi
vráskami na mém srdci
kde je to místo
na mapě velkého světa
abych se mu vyhnul
tomu mému soukromého pekla
v lásce

vím kde to místo je
v mém srdci
je to vřed
bolavé místo
plné ztrát
a vzpomínek
na které bych raději zapomněl...

mé milé malé noční můry.
Autor Vlk v rouše, 01.06.2010
Přečteno 306x
Tipy 15
Poslední tipující: Sunny, Aren, Stoneman, ilona, Zorenka Ježková, Psavec, Jan Hrábě, Dota Slunská, hašlerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je opravdu dobrá. Je zvláštní číst slova druhého, míst přitom husí kůžu po těle a říkat si, že všechnu tu bolest, kterou občas prožívám, v sobě nosí také někdo druhý...

29.07.2010 19:44:00 | Sunny

město rozděluje
na dvě poloviny jablka
řeka jménem Labe

má dvě tváře
jak dívky které jsem miloval
nyní jsou jen starými básněmi
vráskami na mém srdci
kde je to místo
na mapě velkého světa
abych se mu vyhnul
tomu mému soukromého pekla
v lásce

**poklona a st**

02.06.2010 00:13:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí