Slzy naše vpíjí zem...

Slzy naše vpíjí zem...

Anotace: ...

Slzy naše vpíjí zem
my jdeme stále dál
a ubližujem těm
co chtějí nám vše dát

Slzy ztratily svou slanost
i schopnost smývat hřích
zůstává po nich hořkost
a pálí na tvářích

Kdo šlápne klidně na růži
jakoby to bylo bodláčí
pocítí na vlastní kůži
co je ztratit blízké náručí

Už je marno namítat
že růže ostré trny má
a pozdě teď přemítat
proč tu leží tak raněná

Srdce mé je zlomené
a hrdost válí se prachem
oči mé jsou zkalené
smutkem bolestí a strachem...
Autor Sněhurka, 09.11.2004
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí