Maková panenko

Maková panenko

Anotace: ...

Maková panenko, svlékni se
otevři dveře své ložnice
nařízni zelenou paličku
pomalu podej mi ručičku

cítíš tu sílu?
je jenom nás dvou
připrav si žílu
na-dech-nout

Maková panenko, tanči mi
vraž mi tu jehlu do žíly
Maková panenko, pojď se mnou
tam kam jdem, nás nenajdou

___Tam kam jdem nás totiž nikdo hledat nebude
Autor barking bitch, 02.06.2010
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: 4LJFilip, Bean, Kristine Clary-Aldringen, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nad hlavou tuny cernych mraku..
hyne chut..nadej..odhodlani..
pomoz mi panenko..panenko z maku..
život je jehla a uvnitř
umírání..

13.06.2010 11:37:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí