S díky ¦

S díky ¦

Anotace: ...

Mé lampě, která chrání moje snění
a mámě, lepší nikde není,
tátovu prstu, Alexovu lvu,
Sáře, že mě milují,
Blance, Květce, i když se vzdalují,
Olince teď dávám zbytky síly
a taky tobě, který žiješ z víry.
Autor Inge, 02.06.2010
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Neldor, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí